Den 13 augusti är det premiär för STHLM Urban Trail, en unik löpupplevelse mitt i city.

Evenemanget startar och har målgång på två av Stockholms vackraste platser. Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. I stället för skog och natur, springer du inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi tillsammans av en riktigt god frukost.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Urban Trail. Nedan ser du de olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemanget äger rum. Alla får en T-shirt från Craft att springa loppet i. Värde 225 kronor. Finns i storlek Dam XS-XL och Herr S-XL. Du får din t-shirt när du hämtar ut din nummerlapp.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Du ska vara född 2002 eller tidigare för att delta. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM Urban Trails allmänna villkor.
Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Preliminära starttider

Cirka klockan 8.00.

Comments are closed.