Den 12 augusti 2018 är det dags för andra upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året.

Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på Södra Djurgården. Ett område som är enkelt att ta sig till och från. Här kommer vi peppa igång alla löpare innan start och efter genomfört lopp väntar mysigt After Run. Häng med vänner, prata om alla upplevelser från rundan och njut av god mat och dryck. Frukostpåsen kan du boka redan när du anmäler dig till STHLM Urban Trail. Och precis som förra året kan du avnjuta din frukost blickandes ut över staden som speglar sig i vattnet.

Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Under STHLM Urban Trail 2018 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader. Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi tillsammans av en riktigt god frukost.

Anmälan till STHLM Urban Trail

Alla får en T-shirt från Craft att springa loppet i, värde 225 kronor. Finns i storlek Dam XS-XL och Herr S-XL. Du får din T-shirt när du hämtar ut din nummerlapp.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Urban Trail, se vår prismatris nedan.

 

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Minimiåldern för att delta är 14 år. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM Urban Trails allmänna villkor.
Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Preliminära starttider

Cirka klockan 07:30.