Banan är cirka 10 kilometer. Vårt folk har flängt runt på stan och rekat, planerat och funderat. Allt för att skapa den allra bästa banan – du kan ha sett dem utan att veta om det. Lite nu och då har vi att släppt en ny, spännande byggnad du kommer att få springa igenom under STHLM Urban Trail. Kika på filmen när vi provspringer i några av byggnaderna. Scrollar du ner få du ytterligare info om våra fantastiska byggnader.

Du får springa genom Dramaten
Du har väl inte missat att banan går rätt i genom Kungliga Dramatiska Teatern. I våra ögon en av Stockholms vackraste byggnader – dessuotm en av Sveriges mest påkostade offentliga byggnader. På Dramatens scener kan du se Sveriges främsta skådespelare.

 

 

Du får springa genom Mood Stockholm
Mood Stockholm är ett grönskande inomhuskvarter i hjärtat av innerstaden. Den levande mixen av barer, restauranger, butiker och salonger skapar en brokig och färgstark miljö perfekt för både vardag och helg. Ta smaklökarna på en upptäcktsfärd genom att äta och dricka från all världens kök och utforska ett unikt utbud av butiker längst gator och torg. Mellanlanda i takträdgården, avnjut konstverk i hela huset och prova möteskojor i skyn. Mood Stockholm är helt enkelt en pulserande plats som skämmer bort varje sinne.

Du kanske har sprungit hos Mood tidigare. Men då säkert med shoppingkassar i händerna eller på väg till någon av de trevliga restaurangerna. Den 13 augusti får du uppleva något helt annat – STHLM Urban Trails bana går rätt igenom Mood Stockholm.

Du får springa genom Musikaliska
Musikaliska är Blåsarsymfonikernas och Länsmusiken i Stockholms hemmascen. Det är platsen för bland annat klassisk musik, jazz, nutida konstmusik och familjekonserter, och huset används regelbundet för event och konferenser. Musikaliska finns sedan 2011 på Nybrokajen 11, och byggnaden är Sveriges äldsta konserthus (1878). Och i konsertsalen med 600 sittplatser delades de allra första Nobelprisen ut!

 

Du får springa genom Paradiset City
Paradiset är en ny matvarukedja som är störst i Skandinavien på naturliga och ekologiska produkter. Butikerna erbjuder ett fullt sortiment av livsmedel samt hälso- och skönhetsartiklar, fria från onödiga och skadliga tillsatser. Dessutom har varje butik en food court med utvalda restauranger och serverar öl och vin. Och detta är alltså ett av de ställen vi kommer att springa igenom under STHLM Urban Trail den 13 augusti!

 

Du får springa genom Skansen
Ända sedan 1891 har naturlängtande stadsbor och turister lockats till Skansens parker och lummiga trädgårdar, mitt i Stockholm. Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, Stockholms enda djurpark, en av Sveriges vackraste evenemangsarenor och ett givet utflyktsmål för hela familjen. Tillsammans eller var för sig. För många är Skansen en plats att umgås på och där alla generationer kan hitta något de tycker om. Här finns hus och gårdar från det gamla bondesamhället, nordiska rovdjur som björn, varg och järv och Lill-Skansen med både smådjur, barnteater och lekplats. På Skansen-Akvariet finns allt från apor och fiskar till krokodiler och spindlar. Restauranger och caféer erbjuder både enklare mat som passar de små och lite vuxnare smaker. Dessutom har Skansen gott om härliga picknickplatser att slå sig ner på.

Du får springa genom Hotel C Stockholm
Vem du än är och vad som än för dig till Stockholm – ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem. Vi välkomnar dig till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och alltid med tips på vad du kan göra i vår vackra stad. Hotel C Stockholm kan sin stad.

 

 

 

Du får springa genom SATS Stureplan
SATS Stureplan finns mitt på Stureplan med fyra våningsplan och en yta på över 2000 kvm. Här finner du allt från rehab till tuff, intensiv gruppträning och en toppmodern konditionsyta. SATS Stureplan är enda SATS-centret i Norden i dagsläget med Immersive Fitness från Les Mills. Som Cosmonova fast med hög puls, i cykelsalen! Vi välkomnar dig till ett av Stockholms populäraste och mest välbesökta träningscenter! ”We will make the Nordic people healthier and happier.”

 

Du får springa genom Rigoletto
Biograf Rigoletto öppnades 17 mars 1939 och är Sveriges främsta premiärbiograf. Idag är biografen med sina 937 platser fördelade på 4 salonger ett av SF Bios flaggskepp. Rigoletto är en modern biograf där ursprungsdetaljer och inredning i kombination med uppdaterad teknik och komfort erbjuder en biografupplevelse väl värt besök. Biografen har en av Sveriges största 3D salonger och är en av de få biograferna i Sverige som även visar film i 70 mm. Vägg i vägg med Biografen ligger Bistro Rigoletto och på balkongen till salong 1 finns förutom extra bekväma plusstolar även en bar med fullständiga rättigheter. Den välsorterade kiosken har snacks, godis och dryck för alla filmer och på filmrepertoaren finns allt från premiärfilmer till filmerna alla pratar om. Med andra ord finns det alltid en anledning till ett besök på Biograf Rigoletto!

 

Bansträckning STHLM Urban Trail.

Bansträckning STHLM Urban Trail.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *