Banan är än så länge en väl bevarad hemlighet på cirka 10 kilometer. Vårt folk flänger runt på stan, rekar, planerar och funderar. Allt för att skapa den allra bästa banan – du kan ha sett dem utan att veta om det. Lite nu och då kommer vi att släppa en ny, spännande byggnad du kommer att få springa igenom under STHLM Urban Trail. Inne på vår Facebook-sida kan du vara med och gissa på ledtrådar när en ny byggnad ska avslöjas, därefter uppdateras byggnaderna här.

Du får springa genom Dramaten
Du har väl inte missat att banan går rätt i genom Kungliga Dramatiska Teatern. I våra ögon en av Stockholms vackraste byggnader – dessuotm en av Sveriges mest påkostade offentliga byggnader. På Dramatens scener kan du se Sveriges främsta skådespelare.

 

 

Du får springa genom Mood Stockholm
Mood Stockholm är ett grönskande inomhuskvarter i hjärtat av innerstaden. Den levande mixen av barer, restauranger, butiker och salonger skapar en brokig och färgstark miljö perfekt för både vardag och helg. Ta smaklökarna på en upptäcktsfärd genom att äta och dricka från all världens kök och utforska ett unikt utbud av butiker längst gator och torg. Mellanlanda i takträdgården, avnjut konstverk i hela huset och prova möteskojor i skyn. Mood Stockholm är helt enkelt en pulserande plats som skämmer bort varje sinne.

Du kanske har sprungit hos Mood tidigare. Men då säkert med shoppingkassar i händerna eller på väg till någon av de trevliga restaurangerna. Den 13 augusti får du uppleva något helt annat – STHLM Urban Trails bana går rätt igenom Mood Stockholm.

Du får springa genom Musikaliska
Musikaliska är Blåsarsymfonikernas och Länsmusiken i Stockholms hemmascen. Det är platsen för bl.a. klassisk musik, jazz, nutida konstmusik och familjekonserter, och huset används regelbundet för event och konferenser. Musikaliska finns sedan 2011 på Nybrokajen 11, och byggnaden är Sveriges äldsta konserthus (1878). Och i konsertsalen med 600 sittplatser delades de allra första Nobelprisen ut!

 

Du får springa genom Paradiset City
Paradiset är en ny matvarukedja som är störst i Skandinavien på naturliga och ekologiska produkter. Butikerna erbjuder ett fullt sortiment av livsmedel samt hälso- och skönhetsartiklar, fria från onödiga och skadliga tillsatser. Dessutom har varje butik en food court med utvalda restauranger och serverar öl och vin. Och detta är alltså ett av de ställen vi kommer att springa igenom under STHLM Urban Trail den 13 augusti!

 

Du får springa genom … (ja, vad blir nästa byggnad? Följ med i gissningsleken på Facebook, nya byggnader avslöjas löpande.)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *