Vi är så stolta över att nu kunna presentera Skansen som ett av de ställen vi kommer att springa igenom vid premiären av STHLM Urban Trail!

Ända sedan 1891 har naturlängtande stadsbor och turister lockats till Skansens parker och lummiga trädgårdar, mitt i Stockholm.

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, Stockholms enda djurpark, en av Sveriges vackraste evenemangsarenor och ett givet utflyktsmål för hela familjen. Tillsammans eller var för sig. För många är Skansen en plats att umgås på och där alla generationer kan hitta något de tycker om.

Här finns hus och gårdar från det gamla bondesamhället, nordiska rovdjur som björn, varg och järv och Lill-Skansen med både smådjur, barnteater och lekplats. På Skansen-Akvariet finns allt från apor och fiskar till krokodiler och spindlar.

Restauranger och caféer erbjuder både enklare mat som passar de små och lite vuxnare smaker. Dessutom har Skansen gott om härliga picknickplatser att slå sig ner på.

Läs mer om Skansen.

Comments are closed.