Söndagen den 9 augusti 2020 är det dags för fjärde upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city. Nu med nyheten Dash – en kortare distans!

I STHLM Urban Trail rör du dig mitt inne i Stockholm. På gator och trappor.  Dessutom springer du inte bara förbi, utan igenom ett gäng kända och okända byggnader.  Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga på cirka 10 kilometer. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför nötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym och hornbågade glasögon. 

Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på Södra Djurgården. Här peppar vi igång alla löpare innan start.

Cirka 10 km
Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Under STHLM Urban Trail 2020 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader.

Nyhet! STHLM Urban Trail Dash = 2-2,5 km
STHLM Urban Trail Dash, den perfekta utmaningen för familjen eller för dig som vill få samma upplevelse men inte vill springa så långt. Till 2020 lanserar vi en kortare sträcka på mellan 2 och 2,5 km. Åldersgräns: 11 år (7 år i vuxens sällskap)

Preliminär starttid
Från cirka klockan 07:30.

Alla får en T-shirt från Craft att springa loppet i, värde 225 kronor. Finns i storlek Dam XS-XL och Herr S-XL. Du får din T-shirt när du hämtar ut din nummerlapp. Efter målgång får du en fin medalj.

Åldersgränser
10 km: 15 år (13 år i vuxens sällskap)
Dash: 11 år (7 år i vuxens sällskap)

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till STHLM Urban Trail och ett antal andra motionslopp. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. Obs! T-shirt ingår inte för dig som springer gratis.

Observera att du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp.

Prisstegen
Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Urban Trail, se de olika nivåerna i vår prisstege nedan.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM Urban Trails allmänna villkor. Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.