Söndagen den 9 augusti 2020 är det dags för tredje upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året.

I STHLM Urban Trail rör du dig mitt inne i Stockholm på stadens asfalt och betong, gator och trappor. Dessutom springer du inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Några som har varit med tidigare och några nya byggnader. Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga på cirka 10 kilometer. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi av en riktigt god frukost på en av centrala Stockholms vackraste platser.

Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på Södra Djurgården. Här kommer vi peppa igång alla löpare innan start och efter genomfört lopp väntar mysigt After Run. Häng med vänner, prata om alla upplevelser från rundan och njut av god mat och dryck. Frukostpåsen bokar du redan när du anmäler dig till STHLM Urban Trail.

Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Under STHLM Urban Trail 2020 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader.

Preliminär starttid
Från cirka klockan 07:30.

Anmälan till STHLM Urban Trail

ANMÄLAN ÖPPNAR
Alla får en T-shirt från Craft att springa loppet i, värde 225 kronor. Finns i storlek Dam XS-XL och Herr S-XL. Du får din T-shirt när du hämtar ut din nummerlapp. Efter målgång får du en fin medalj.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Urban Trail, se de olika nivåerna i vår prisstege nedan.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Minimiåldern för att delta är 15 år, eller 13 år i målsmans sällskap. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM Urban Trails allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.