Het stadspuls, skön natur, vackra, spektakulära byggnader och ett nytt sätt att uppleva storstaden. STHLM Challenge är den perfekta utmaningen för dig som vill uppleva Stockholm löpandes. År 2017 hade serien premiär och även 2018 består STHLM Challenge av 4 evenemang som var för sig är ett äventyr. Tillsammans ger de dig den optimala upplevelsen av Stockholm … med löparskorna på.

STHLM Challenge 2018 inleds med skogsäventyret STHLM Trail Run den 5 maj, och fortsätter med sommarsköna STHLM 10 den 14 juni. Sedan följer STHLM Urban Trail den 12 augusti, ett unikt lopp med löpning in i och igenom kända Stockholmspärlor. STHLM Challenge 2018 avslutas med nya STHLM X, ett ännu okänt löparäventyr, den 20 oktober.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Challenge. Nedan ser du de olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemangen äger rum.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till evenemangen godkänner du STHLM Challenges allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.