PREMIÄR! Nu får även barnen chansen att uppleva det häftiga och roliga i att springa in och ut i stadens byggnader. I STHLM Urban Trail Kids får barn 7-13 år springa cirka 3 km tillsammans med en vuxen.

STHLM Urban Trail Kids är loppet för springsugna barn som vill uppleva ett roligt lopp tillsammans med sina föräldrar (eller annan vuxen). Loppet är öppet för barn 7-13 år, och för alla upp till 11 år springer barnen tillsammans med en ansvarig vuxen. Det är okej att en vuxen springer med flera barn.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt i bomull till alla barn med STHLM Urban Trail Kids tryckt på ryggen. Vuxna som anmäler sig ihop med barnen får en blå Craft-T-shirt med texten STHLM Urban Trail. Vid mål får alla medalj och det bjuds på något att äta och dricka.

 

HURRA! FRI ANMÄLAN MED ALBERT!

Tillsammans med matteappen Albert kan vi nu erbjuda alla springsugna fri anmälan. För att få en fri startplats till STHLM Urban Trail Kids behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars fri provperiod av tjänsten. Tjänsten är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar 99 kr i månaden och aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut. Låter detta bra? Anmäl dig idag via knappen nedan.

Obs! Har du redan betalat för en anmälan? Självklart kan du ta del av samma erbjudande och få den redan betalda anmälningsavgiften tillbaka. Mer info via knappen nedan.

Självklart är det möjligt att fortsatt anmäla sig på vanligt sätt.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Start/Mål
Start och mål sker kl.9 i vackra Galärparken. Galärparken ligger placerat på Södra Djurgården i Stockholm och är ett grönområde som är enkelt att ta sig till och från. STHLM Urban Trail Kids startar i en egen sista startgrupp när övriga löpare har gett sig iväg.

Banan
Banan i STHLM Urban Trail Kids är cirka 3-4 kilometer lång inklusive sträckan inuti byggnaderna. Vilka byggnader som möter löparna, det är fortfarande hemligt, men det kommer avslöjas i god tid innan evenemanget.

After Run
Få en extra härlig morgon genom att njuta av frukost efter ditt lopp. Förköp en frukostpåse från City Gross i samband med anmälan för att få bästa pris, du betalar 65 kronor när du förbokar ditt After Run-mål. Du som inte har förköpt vår frukostpåse kan köpa en enklare frukost i vårt café. Vi inbjuder till skönt häng vid målområdet där det kommer att finnas möjlighet att njuta av din frukost och en av Stockholms vackraste vyer.

Anmälningsavgift

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Urban Trail Kids, se de olika nivåerna i vår prisstege nedan.

Samma anmälningsavgift gäller för vuxna. Vuxna kan bara anmäla sig tillsammans med ett barn. Är du vuxen som springer utan barn och vill springa in och ut genom byggnaderna – då anmäler du dig till det ordinarie STHLM Urban Trail.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla er till loppet godkänner ni STHLM Urban Trail Kids allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.